Leden A T/M C

Arnold

Arnold

06-52334671 e-mail www.arnolds-atelier.nlThe ConfrontationThe Incubater Holy Shit

Lees meer
Brand Adriaan

Brand Adriaan

Over kijken en zien Hoe kan het toch dat mijn fotowerk over het leven gaat terwijl er bijna geen mensen in voorkomen... Misschien omdat je geen beweging en geluid nodig hebt maar juist stilte om iets van betekenis te voelen. Om tot de diepere lagen door te dringen...

Lees meer
Bezu Marja van

Bezu Marja van

Mijn werk gaat over mensen. Mensen die in hun eigen wereld verzonken zijn. Ik probeer die momenten te vangen en vast te leggen. Dit kunnen soms wat ongemakkelijke situaties zijn, waarin je jezelf liever niet laat zien. Hierdoor ontstaat er een eerlijk beeld, vrij van...

Lees meer
Bruggen Rob van

Bruggen Rob van

Rob van Bruggen (1956) is grafisch ontwerper en woonachtig in Haarlem.Na jaren tekeningen/illustraties te hebben gemaakt en daarmee ook exposeerde (o.a. Schiphol, Schouwburg Hoorn), besloot hij dat het tijd was om een andere richting in te slaan, namelijk...

Lees meer
Bruggeman Vera

Bruggeman Vera

De lyrisch abstracte werken van Vera Bruggeman(1964), zijn een impressie van dagelijkse gedachten en emoties, vormgegeven in uitbundige kleuren.  Beeldgedichten, zo heten de meeste van haar doeken, en sinds kort worden haar geschilderde ‘’Beeldgedichten’’ vergezeld...

Lees meer
Bosch Odile

Bosch Odile

Voor mij is het belangrijk de diepere lagen van beleving, in kunst te ervaren. Deze ervaringen kan ik vinden door zelf actief te fotograferen, maar ook door te praten over en te kijken naar kunst. Ervaringen zijn persoonlijk en niet bepalend, je deelt deze met...

Lees meer
Bolwijn – Wiese Gosia

Bolwijn – Wiese Gosia

Ik ben een echt kleurenmens. Dus vind je de kleuren die je in de natuur ziet, terug in mijn schilderijen. Ik laat me er door inspireren, maar ik zelf bedenk de combinatie van onderwerp en kleur. Niet altijd natuurgetrouw, maar altijd moet het werk voor mij goed zijn,...

Lees meer
Bezemer Lucia

Bezemer Lucia

Ik probeer met schilderen de eeuwige cyclus van het leven op aarde en het innerlijke leven van mens en dier in zijn uiterlijke verschijning te plaatsen en zo in beelden te vangen en te vertalen op doek, soms ruimtelijk als het nodig is. Gevoelens van ongekend zijn,...

Lees meer
error: De inhoud van deze site liever niet kopiëren, dank je wel.

Pin It on Pinterest