Leden U T/M Z

Wagemaker Marianne

Wagemaker Marianne

Ik werk al 20 jaar met twee concepten.De oudste liefde is het schilderen van geraniums Het slechte imago van de geranium is mij natuurlijk bekend, maar ik heb mij vastgebeten in dit onderwerp en het blijft een inspiratiebron. Ik werk in series en probeer, mede door de...

Lees meer
Vos Eveline

Vos Eveline

Eveline laat zich het liefst inspireren door mensen, gezichten en vogels, omdat ze die fascinerend vindt, in meerdere opzichten. Deze vervreemdt ze graag in hun uiterlijk of in de situatie waarin ze zich bevinden en verwerkt ze in collages en/ of schilderingen. Ze...

Lees meer
Waarde José van

Waarde José van

Haar schilderijen zijn vaak geinspireerd door het landschap.Vooral bomen, spiegelingen in het water boeien haar.Kernwoorden zijn: gelaagdheid, transparantie, aardkleuren, organisch maar ook ritme en ordening. Het werk balanceert tussen figuratie en abstractie....

Lees meer
Vlasveld Connie

Vlasveld Connie

Kadijk 16 2104 AA Heemstede Atelier: Hofmanweg 1a, Haarlem. 06-10792471 e-mail www.connievlasveld.nl

Lees meer
Verhoog Cora

Verhoog Cora

In mijn keramiek zie je het spel met vorm, functie en betekenis. Inspiratie vind ik overal: in een gevonden voorwerp, een simpele vaasvorm of een symbool met een verhaal.De oorsprong en ontwikkeling van gebruiksgoed speelt hierbij een belangrijke rol. De ontwerpen...

Lees meer
Verhage Marja

Verhage Marja

Colorado 181186 HZ Amstelveen Atelier:Bovenkerkerweg 1261188 XJ Amstelveen 020 - 641 44 86e-mailwww.marjaverhage.nl

Lees meer

Veen Nettie

Mijn schilderijen gaan over liefde. Het belangrijkste is de verbondenheid met het onderwerp. Alles is één en onlosmakelijk verbonden met het geheel. Het zijn vrijwel altijd de “beelden”van mensen en dieren waardoor ik wordt geraakt. Soms zie ik een beeld dat boven...

Lees meer
error: De inhoud van deze site liever niet kopiëren, dank je wel.

Pin It on Pinterest