Leden H T/M J

Haan Reina de

Haan Reina de

Ik heb mijn hele leven getekend, met het logische gevolg dat ik een creatieve opleiding zou volgen. Dat werd de Grafische School, MTS A'dam (de enige opleiding die mijn vader me toestond), maar die bood niet wat ik ambieerde. Ik ging werken en had pas na mijn...

Lees meer
Harthoorn Aureen

Harthoorn Aureen

In mijn jeugd had ik twee liefdes: lezen en tekenen. Ik droomde er van om kinderboeken illustrator te worden. Mijn eerste sprookjesboek met tekeningen maakte ik voor mijn zusjes. Het hoofdmotief in mijn autonome werk is lichaam en geest. Ik werk meestal op papier. Het...

Lees meer
Jacob Banaz

Jacob Banaz

Banaz Jacob, is een surrealistische kunstschilder en zelfstandig fotografe. In haar werk staat de mens, vooral de vrouw, en emoties centraal. Toch kunnen er verscheidene maatschappelijke en alle dagelijkse onderwerpen in het werk voorkomen. Het werk ontstaat meestal...

Lees meer
Janssen Francisca

Janssen Francisca

Algemeen Het werk kan gezien worden in de context van een verhaal of een reis, een figuurlijke reis, die aan je netvlies voorbij trekt, waarbij droom en herinnering centraal staan. Specifiek Natuur en organische vormen zijn waarneembaar in het werk van Francisca...

Lees meer
Huijg Mary

Huijg Mary

Marsstraat 104,2024 GG,Haarlem. Atelier:Hofmanweg 1a,Haarlem. 023-5256504e-mail

Lees meer
Hoorn Marja ten

Hoorn Marja ten

Maasstraat 89 1972 ZC IJmuiden Atelier: KPN Onder de Toren, Hofmanweg  1a, Haarlem. 06-30502432 e-mail

Lees meer
Hol Trude

Hol Trude

Veldhorststraat 16 2161 ER Lisse Atelier: Heereweg 217 2161 BE Lisse 0252-414525 06-47458139 e-mail

Lees meer
Hardeman Eveline

Hardeman Eveline

Voor mijn gevoel leef ik constant in een schatkamer van mooie en aangrijpende dingen die ik in beelden wil vangen, vasthouden en bewaren en waar ik soms iets aan toe wil voegen om het een eigen betekenis te geven of in een ander kader te plaatsen..... Mei 2011 ben ik...

Lees meer
error: De inhoud van deze site liever niet kopiëren, dank je wel.

Pin It on Pinterest