Leden Q T/M T

Rooijers Judith

Rooijers Judith

Judith Rooijers Van Beuningenstraat 160 III 1051 XW, Amsterdam 06-36319686 e-mail judithrooijers.com Atelier: Leidsestraat 9, Haarlem

Lees meer
Tromp Wim

Tromp Wim

Het abstraheren van landschap, industrie en straatbeelden is mijn uitdaging. Ik zoek de grenzen in toepassing van de aquarel techniek. Deze ontdekkingstocht is nog steeds gaande. Tijdens een vakantie in 1998 in Dwingeloo (Drenthe) ben ik in contact gekomen met Jan...

Lees meer
Spaargaren Maria

Spaargaren Maria

Na vele jaren in Rome te hebben doorgebracht, waar ik werkte als stewardess  ben ik vanaf 1996 weer een groot deel van het jaar in Haarlem neergestreken. In mijn atelier in het centrum van Haarlem ben ik begonnen als keramiste. Gaandeweg ben ik overgegaan op het...

Lees meer
Spaargaren Afke

Spaargaren Afke

Vierkante Bos 41974 LM IJmuiden Atelier:Raadhuis voor de KunstTorenstraat 71981 BC IJmuiden 06-22491525e-mailwww.kunstmetstip.nl

Lees meer
Reijnders Jacintha

Reijnders Jacintha

Ik heb mijn opleiding in de tachtiger jaren genoten aan de Vrije Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Een van mijn docenten aldaar was Wil Bouthoorn die mij leerde met ei-temperaverf te schilderen. Al werkende met ei-tempera als basis ben ik vervolgens ook met...

Lees meer
Spook Willemien

Spook Willemien

Ik schrijf verhalen en gedichten, maak foto’s, sieraden en objecten. Mijn drijfveer is verwondering. 06-26883080 e-mail www.willemienspook.nl      

Lees meer
Rosmalen Jacqueline van

Rosmalen Jacqueline van

OPLEIDINGEN Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Amsterdam, afd. Beeldende Vorming (1e gr.Tekenen/Kunstgeschiedenis 1988) N.L.O. D’Witte Leli, A’dam (2e gr.Tek./Tex.Werkv. 1981-1986) Ik werk met verschillende disciplines, o.a. tekenen en schilderen (Acryl/H2Oil op...

Lees meer
error: De inhoud van deze site liever niet kopiëren, dank je wel.

Pin It on Pinterest