Leden D T/M G

Dorsten van Fritska

Dorsten van Fritska

Ik werd opgeleid aan de Academie voor Kunstzinnige Therapie en  schoolde me in het beeldhouwen o.a. bij beeldhouwster Christien Sielken in Pietrasanta in Italië. Exposities:                                                                               Schouwburg ’t...

Lees meer
Eline JJ

Eline JJ

Living Methamorphosis Alles is aan verandering onderhevig. De planeet waarop we leven, de wereld om ons heen en onze persoonlijke levens. Soms gaat dat geruisloos, soms met veel kracht. Door middel van ruimtelijke vormgeving, fotografie en mixed media verbeeldt Eline...

Lees meer
Dijkman Marie-Thérèse

Dijkman Marie-Thérèse

Mijn werk gaat over de mens. Over zijn angst, zijn kwetsbaarheid, zijn verval en naderende dood.De beelden tonen vaak gewond, daarmee probeer ik de kwetsbaarheid van ons mens-zijn te benadrukken.Ieder mensenleven weet wat lijden is en hoe ons dat confronteert met onze...

Lees meer
Goede Wim de

Goede Wim de

Wim de Goede (1952), wonend en werkend in Castricum, is schilder van het Hollandse landschap. Hij schildert graag plein-air maar werkt ook graag thuis in de rust van zijn atelier en tuin. Als auto-didact kunstenaar heeft hij in de loop van vele jaren een eigen modern...

Lees meer
Daniëls Rob

Daniëls Rob

Beecksanghlaan 30 1951 LR Velsen-Noord 0251-271254 06 52427396 e-mail www.robdaniels.nl

Lees meer

Franken Hanneke

Wat de typering van mijn werk betreft: Het dagelijks leven om mij heen daar begint mijn werk ik kijk en maak snelle schetsen ter plekke in mijn atelier zoek ik een duidelijk beeld dat vormt zich door te blijven tekenen waar ik naar streef: beweging, uitdrukking,...

Lees meer
Doornenbal Caroline

Doornenbal Caroline

De oude vijver een kikker springt erin het geluid van water Matsuo Basho 1644-1694 In mijn huidige werk gaat het over natuur, takken, licht en water. Ik werk graag met een beperkt olieverfpalet waarbij toeval en sturing belangrijke elementen zijn. Atelier: Surinameweg...

Lees meer
Dukker Monique

Dukker Monique

An experimental artist and is mainly inspired by nature, animals, mortality and people. She tries out varies sorts of techniques and materials in her work. Westerstraat 63 2013 PM Haarlem 023-5313081 e-mail www.moniquedukker.nl   [gallery link="file"...

Lees meer
Duivenvoorden Hans

Duivenvoorden Hans

Speelse gedachten direct vormgeven d.m.v. een schets is vanuit mijn dagelijkse vanzelfsprekendheid (ontwerpen van machines) omgebogen naar bijzondere aandacht in het vrije tekenwerk. Mede door aandacht van mijn omgeving is dit ontwikkeld naar een cartooneske vorm....

Lees meer
Dijk Lizan van

Dijk Lizan van

Lizan van Dijk over haar schilderijen: “iets in de buitenwereld intrigeert mij en door deze impressie uit te werken, wordt zij blijvend deel van mijn binnenwereld. Dit zichtbaar maken op het doek van mijn binnenwereld gebeurt in fases. Laag na laag bouw ik aan de...

Lees meer
Dieren Walter van

Dieren Walter van

Walter van Dieren een kunstenaar in hart en ziel. Vanaf zijn jeugd is hij bezig met schilderen. Nu hij een heel leven als schilder/liefhebber van kunst achter de rug heeft, is voor Walter van Dieren eindelijk de tijd aangebroken om zijn werken aan een groter publiek...

Lees meer
error: De inhoud van deze site liever niet kopiëren, dank je wel.

Pin It on Pinterest