Ik probeer met schilderen de eeuwige cyclus van het leven op aarde en het innerlijke leven van mens en dier in zijn uiterlijke verschijning te plaatsen en zo in beelden te vangen en te vertalen op doek, soms ruimtelijk als het nodig is. Gevoelens van ongekend zijn, het onbesproken woord, het zoeken naar bescherming, liefde, geboorte, bevrijding, verdriet en erkenning roepen de toeschouwers op tot reflectie op hun eigen zijn.
Het dwingt hun stelling te nemen, niet alleen ten opzichte van het kunstwerk, maar vooral ten opzichte van hun zelf.

Het schilderij is geen eendagsvlieg. Het heeft waarde wat je in huis haalt. Kijk er naar en ervaar de gelaagdheid, beleef het.

Ik werk naar een concept, b.v.: stamvader, bloedband, de sporen van de weg, rijpingsproces, stromingen en de wereld is een speelbal.

Ik ben een geboren kunstenaar.

Als beroepskunstenaar maak ik daarnaast o.a. experimentele etalages en richt stands in voor beurzen met het creatieve gezichtsveld van de kunstenaar.
Ik kan daarin met samenspraak van de klant, mijn ideeën voor ruimtelijk werk en het uitwerken daarvan in kwijt, zo kom ik tot een originele gepaste oplossing en de klant krijgt een eigentijds en nieuw impuls van reclamemaken.
Zo snijdt het mes aan twee kanten.
Ik geef daarnaast teken en schilderlessen op de Volksuniversiteit, workshops , creatieve en sportieve weekenden o.a. in Frankrijk, Griekenland en Nederland.
Het organiseren voor kunstzinnig denken en doen bedrijfsuitjes.

Fokkerstraat 15
1171 EV Badhoevedorp

020-6596041
e-mail
www.luciabezemer.nl