“Ontmoeten en Verbinden”

Kunstenaars van ‘ Kunst Zij Ons Doel ‘ gaan in de Haarlemse Hofjes tekenen en schilderen onder het motto: Ontmoeten en Verbinden! Maar niet alleen om de Hofjes, met name de schoonheid en rust daarvan, te tekenen of te schilderen, maar ook de bewoners zelf!

Het klassieke Tekenen naar Model om de hofjesbewoners en regelmatige bezoekers te Ontmoeten en te Verbinden!

Dat betekent dat op enkele zaterdagen vanaf 13.00 uur tot 15.00 uur gedurende de maanden juni- juli- september en oktober tekenaars en schilders van onze kunstenaarsvereniging in diverse Hofjes aan het werk gaan.

Er bestaat een mogelijkheid om de tekeningen te kopen en, niet onbelangrijk om te vermelden, de opbrengst is voor een gedeelte bestemd voor het goede doel.

Foto: Cas Poldermans

‘ Ontmoeten ‘ is het Thema van ART TRIANGEL

(KZOD-Manifestatie December 2017)

[dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-both” width=”auto” height=”” background_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_color=”#ff0202″ ]Op 9 december, tijdens deze manifestatie, vindt de ‘Dag van de Ontmoeting ‘ plaats.
Een bijeenkomst georganiseerd door KZOD voor bewoners die zich eenzaam voelen in de stad Haarlem. Het thema ‘Ontmoeten ‘ staat centraal die dag. De tekeningen/ schilderijen op de Hofjes gemaakt kunnen een inspiratiebron zijn voor onze expositie gedurende deze manifestatie.[/dropshadowbox]

Programma “Place du Tertre” in de Haarlemse Hofjes

  • vanaf 13.00 uur tot 15.00 uur, zaterdag 10 juni in het ‘Proveniershofje’
  • vanaf 13.00 uur tot 15.00 uur, zaterdag 24 juni in het ‘Hofje van Noblet‘
  • vanaf 13.00 uur tot 15.00 uur, zaterdag 8 juli in het Hofje ‘In den Groenen Tuin‘

Place du Tertre  tijdens de Open monumentendagen: 

  • Zaterdag 9 en Zondag 10 september in de Kloostergangen en De Waag
  • Zaterdag 16 september : ‘Luthers Hofje‘
  • Zaterdag 23 september: ‘Hofje van Staats‘ (in overleg!)
  • Zaterdag 7 oktober: ‘Frans Loenen Hofje‘ (in overleg!)

[dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-both” width=”auto” height=”” background_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_color=”#ff0202″ ]Contactpersoon: ‘ Ellen Wolff () – 06-5 39 38 35 7 [/dropshadowbox]