Larissa Neslo exposeert vanaf volgende week tot en met 9 januari
in Art Gallery Out in the Field in Amsterdam.

 “Er was eens … nu is”

Expositie “Er was eens … nu is” van Larissa Neslo is
van 17 november 2018 tot en met 9 januari 2019 te zien in Amsterdam in Art gallery Out in the Field. Een expositie van kunstwerken in Chinese/Japanse prent stijl geïnspireerd op verschillende culturen, mythen, sprookjes van toen en de wetenschap van nu over tijd, ruimte en bewustzijn.

Wat is tijd en ruimte? Wat is bewustzijn? Wat Larissa Neslo fascineert bij deze onderwerpen is dat enerzijds de oude culturen hier symbolen en verklaringen voor hebben, zoals de Chinese draak die symbool staat voor de nieuwe tijd. Anderzijds dat wetenschap hier symbolen (zoals formules) voor heeft ontwikkeld, die steeds meer van tijd, ruimte, en bewustzijn kan verklaren. In haar werk wil zij beiden samenbrengen. Tekeningen in inkt en aquarel op zelfgemaakt “doek” van verschillende lagen en soorten papier.

Larissa Neslo is geboren op Curaçao (1970. Op haar achtste is zij verhuisd naar Nederland en in 1992 afgestudeerd aan de Hoge School voor de Kunsten in Arnhem (ArteZ). Momenteel woont en werkt zij als kunstenares in Haarlem.

Art gallery out in the Field
17 november 2018 tot en met 9 januari 2019

Openingstijden: woensdag, donderdag en vrijdag van 13:00 tot 17:00, zaterdag en zondag op afspraak

Warmondstraat 197, 1058 XK Amsterdam

T: 0626647786

I: www.art-gallery-outinthefield.com