>> ELKE LAATSTE DINSDAG VAN DE MAAND <<

Namens onze voorzitter Ellen Wollf nodig ik u graag uit om naar ‘De SALON’ te komen.

Op 26 september: Aanvang 17:00 uur – Afgelopen 19:00 uur.

Kunstenaars en belangstellenden die zich met kunst en cultuur verbonden voelen, belangstelling hebben voor culturele onderwerpen, ontmoeten elkaar in een ongedwongen sfeer om wederom met elkaar van gedachten te wisselen.

Kunst ervaren onder het genot van een glas wijn of een pilsje.

‘DE SALON‘ proeflokaal In Den Uiver, Riviervismarkt 13, 2011 HJ Haarlem.

[dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-both” width=”auto” height=”” background_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_color=”#ff1010″ ]

Ruud Vermeer

Korte toespraak van Ruud Vermeer over
“Commercie in de kunst”
Ruud vermeer is hoofdredacteur van Het gerenommeerde kunsttijdschrift Pandora. Pandora is een tijdschrift voor kunst en literatuur dat in februari 2012 voor het eerst is verschenen.

Vanaf 2013 komt het blad tweemaandelijks uit. In februari 2017 is het eerste nummer van de zesde jaargang verschenen. In elk nummer presenteert de redactie een combinatie van gevestigde kunstenaars en nieuw talent. Daarnaast zoekt Pandora naar boeiende dwarsverbanden tussen de beeldende kunst en de literatuur.

[/dropshadowbox]

[dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-both” width=”auto” height=”” background_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_color=”#ff1010″ ]Uitsmijter Arjan Bosch
met een korte voordracht “Wat moet dat moet!”[/dropshadowbox]

Arjan Bosch