Mostermans Mieke | overleden

september 27, 2012 • KZOD oud leden • Gezien: 1788

In mijn keramiekwerk en in mijn werk op papier speelt kleur een belangrijke rol. Door mijn manier van kleurgebruik heeft mijn werk een positieve, opgewekte uitstraling. Ik geef zicht op een optimistische kant van het leven die plezier, blijheid, troost en ontspanning kan geven. Mijn werk komt tot stand door intuïtieve keuzes en vrij associëren. Het is een direct weten dat niet onderzocht hoeft te worden. Ik zoek in mijn werkproces een balans tussen bewust en onbewust creëren; tussen vrijheid en onvrijheid. Het is mijn manier om me uit te drukken, een verhaal te vertellen.
Iedereen mag zijn eigen verhaal maken bij mijn werk. Mijn werk is er om dat verhaal van de ander ‘aan te steken ‘. Daarom geef ik geen titels aan mijn werk, dat richt het verhaal te veel.

Graaf Florislaan 43
2114 CP Vogelenzang

Atelier:
Gebouwencomplex De Tol
Haarlemmerstraat 5
2182 HA in Hillegom
Graag eerst even bellen voor een afspraak.

06-18921197
e-mail
www.miekemostermans.nl

  • Mieke Mostermans
  • Zonder titel - werk op papier gemengde techniek/gouache
  • Zonder titel - werk op papier gemengde techniek/gouache
  • Zonder titel - werk op papier gemengde techniek/gouache
  • Tactiele keramiek vormen, raku gestookt, foto aan de Lek

Comments are closed.

error: De inhoud van deze site is copy protected!