Op zaterdagavond 24 november om 20.00 uur gaan bij 37PK de lichten uit en de beamers aan. Een mix van kleuren, beelden en beweging op wanden, plafonds, vloeren, panelen. Eén avond lang projecteren mediakunstenaars hun werk tegelijk in één ruimte. Bezoekers ontmoeten de makers. En de toegang is gratis!

[dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-both” width=”auto” height=”” background_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_color=”#ff0000″ ]4 KZOD kunstenaars tonen hun project bij 37PK:
Herman van den heuvel, 
Eiko Maruyama, Monique Dukker en Arjan Bosch.[/dropshadowbox]

BEAM THIS!, Kunstcentrum Haarlem, 37PK, De Vishal en KHL hebben de handen ineengeslagen en komen met een nieuw initiatief voor mediakunst in Haarlem. BEAM THIS! is een unieke aanvulling op het rijke cultuuraanbod van de stad en biedt mediakunstenaars een podium op wisselende locaties.

BEAM THIS! is gebaseerd op Bring Your Own Beamer (BYOB) en is een idee van internetkunstenaar Rafaël Rozendaal: prik een datum, zoek een plek en nodig kunstenaars uit die met een projector hun werk laten zien. De allereerste editie van BYOB was in Berlijn.

Rozendaal heeft het concept vrijgegeven en inmiddels is BYOB in steden over de hele wereld uitgevoerd. In 37PK laten zo’n 20 kunstenaars hun lichtbeelden zien waarbij alles geoorloofd is: videokunst, installaties, games, video-mapping, VJ-sets, slideshows zolang er maar geprojecteerd wordt. En er is een spannend gastoptreden: een muzikale improvisatie van cellist Joost van Dongen en pianist Rene Derks. Zij reageren op door software gegenereerde en via een projector getoonde composities.

Beam This! #1 | 24.11.2018 @ 37PK

Kijk ook op de BEAM THIS! facebookpagina voor de laatste updates.

BEAM THIS! werkt samen met Kunst centrum Haarlem, 37PK, De Vishal en KHL.