Het AGA was per augustus 2013 55 jaar oud, en daarmee en nog steeds, het oudste grafische werkplaats voor kunstenaars en ontwerpers in Amsterdam. Dat wil het AGA vieren met verschillende activiteiten. Te beginnen met een expositie op 21 december 2013 van 55 werken van onze ‘gebruikers’. AGA toont graag een presentatie van de grote diversiteit van grafische kunst die bij AGA wordt geproduceerd. Een prachtige gelegenheid voor kunstenaars en ontwerpers om elkaars experimenten te zien en om vroeger en eigentijds werk en processen met elkaar te bespreken.

AGA viert haar 55 jarig jubileum gedurende het jubileumjaar met tal van evenementen.
Op 21 december zal de kick off plaatsvinden op onze locatie in Amsterdam West.
In de tentoonstellingsruimte zal de grote expositie geopend worden met werk van 55 kunstenaars geproduceerd bij het AGA in de afgelopen halve eeuw.

Tussen 15.00 uur en 18.00 uur zullen er doorlopend Doe Mee Demonstraties Zeefdruk op textiel zijn, rondleidingen door het atelier en zal het jubileumjaar officiëel worden ingeluid.
Iedereen is welkom en we hopen dan ook vele bekende en nieuwe gezichten te zien.

Amsterdams Grafisch Atelier AGA. Roos van Dekamaweg 7 . 1061 HR Amsterdam . Tel: +31(0)20 6252186
Amsterdams Grafisch Atelier
Over AGA

Allen, van harte welkom. Een van mijn allereerste zeefdrukken “Blauwe Noot, Gele Klank”, gemaakt in het AGA, zal te zien zijn op dit Kick Off event.
Misschien zien we elkaar volgende week zaterdag!

Jacqueline van Rosmalen