Astrid Keijser doet mee aan een groepsexpositie in de GoGallery . Er zijn dit keer twee locaties , er hangt ook werk in het Kimpton de Witt hotel.

Het thema is dit keer Elisabeth Taylor. Zij had haar eigen parfum ontwikkeld, Passion genaamd, wat tevens de naam van de tentoonstelling is.
Voor deze tentoonstelling heb ik  van dit parfumflesje een aantal afdrukken gemaakt. Verder heb ik me laten inspireren door het gegeven dat ze 8 keer getrouwd is geweest en twee schilderijtjes gemaakt met als titel : yes I do.

@gogalleryamsterdam. 

Over de expositie
Meer dan 40 kunstenaars hebben zich laten inspireren door het turbulente leven van deze legendarische schoonheid, homo-icoon, AIDS-activiste en een van de grootste filmactrices van de 20e eeuw.

De tentoonstelling is onderdeel van het programma van de jaarlijkse Amsterdam Gay Pride.

Opening
RESERVEREN VOOR DE OPENING OP 9 & 10 JULI IS NOG STEEDS NOODZAKELIJK.
KLIK HIER OM UW TIJDSLOT TE RESERVEREN.

Passion, de titel van deze tentoonstelling is ook de naam van Elizabeth Taylor’s signatuur parfum dat ze zelf creëerde. Zij had passie voor alles en iedereen in haar leven. De tentoonstelling met veertig kunstenaars geeft een inkijk in het leven van deze legendarische actrice (1932 – 2011).

Deze tentoonstelling bevat meer dan 40 verhalen over het leven van Elizabeth Taylor, haar schoonheid, de filmrollen, haar sieraden en haar minnaars, in de vorm van schilderijen, tekeningen, objecten en foto’s.