“Volgend weekend (zaterdag 2 november en zondag 3 november) DOE IK MEE met de Kunstlijn van Haarlem en Omgeving. Dan settel ik mij voor even in mijn ‘oude’ omgeving. Ik mag gebruik maken van het atelier van mijn collega kunstenaar in het Raadhuis voor de Kunst in Oud Velsen. Tussen 11 uur en 17 uur kan ik jou daar van alles vertellen en laten zien over mijn werk.

In het Raadhuis voor de Kunst is ook de overzichtsexpositie te zien van de Velsense Kunstenaars die tevens deelnemers zijn van de Kunstlijn. Voor meer info over het Raadhuis voor de Kunst zie de website //www.raadhuisvoordekunst.nl

Kunstlijn van Haarlem en Omgeving: Tijdens de Kunstlijn Haarlem en Omgeving krijg je de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij de kunstenaar in zijn/ haar atelier. Ben jij zelf op zoek naar een kunstobject, dan is het weekend van de Kunstlijn daar ook uitermate geschikt voor. Voor meer info bekijk je dit bericht op mijn profielpagina van de Kunstlijn.”

Annelies van Nieuwmegen